Expert: Speakers at Server Day 2016 | Price: Free | Language: Swedish |
Windows Server Day 2016 - video collection

En liveinspelning av fem presentationer från eventet Windows Server Day, del 1/3 av TrueSec Infrastructure Super Combo 2016.


Session 01 - What’s New in Windows Server?

Expert: Mikael Nyström

En kavalkad av nyheter i Windows Server som presenteras i form av livedemos på scen. En genomgång av nyheterna - stora som små! Mikael Nyström kommer att visa upp de mest kända nyheterna, men kommer även att demonstrera de funktioner och metoder som han själva tycker är riktigt fiffiga.


Session 02 - Deploying & Migrating to Windows Server

Expert: Mikael Nyström

Dags att lära sig om framtidens metoder för utrullningar! Mikael Nyström lär dig att deploya Windows Server med GUI, Core och Nano till både fysiska och virutella maskiner med tillgänliga verktyg.
Sessionen inkluderar mycket PowerShell och PowerShell Direct.


Session 03 - Compute & Storage in the Fabric Windows Server

Expert: Mikael Nyström & Markus Lassfolk

I denna session bygger vi upp en komplett infrastruktur baserat på Storage Spaces Direct och Hyper-V. Vårens stora nyheter är hanteringen av Hyper-V och Storage.
Markus Lassfolk och Mikael Nyström visar hur man bygger och hanterar dessa med PowerShell.


Session 04 - Identity & Security in Windows Server "2016"

Expert: Hasain"the Wolf" Alshakarti & Daniel Ulrichs

Investeringar i säkerhet och identitet är ett måste om vi ska kunna vinna kampen om att behålla kontrollen över våra system. Windows 10 och Windows Server "2016" erbjuder en rad väldigt häftiga komponenter som sammanlagt utgör Microsofts genomtiderna största satsning på säkerhet i Windows.

I denna session kommer Hasain "The Wolf" Alshakarti och Daniel Ulrichs att demonstrera nya säkerhetsfunktioner i nya Windows såsom ADDS PAM, Passport Credentials, Conditional Access, ADFS, WAP, Azure AD, Device Guard, Credential Guard, Vitrual TPM, Device Health Attestation.


Session 05 - Hur ska Windows Server hanteras i framtiden?

Expert: Mikael Nyström & Richard Ulfvin

En demointensiv session i hur du bör hantera Windows Server i framtiden. Det blir i huvudsak en mängd PowerShell-funktioner, men även en del grafiskt gränsnitt. Dock med betoning på ”lite”...


För dig som inte fått nog med kunskap!

Ta dina kunskaper till nästa nivå när du tittat igenom dessa videos. Lär dig att på egen hand hantera allt som demas. Markus och Micke har tagit fram passande hands-on-labbar.

Tags:

0tq0b9d4s9eu0ovemnze sd2016 740x420

Speakers at Server Day 2016

All programs