Expert: Speakers at Cyber Security Summit 2016 | Price: Free | Language: English/Swedish |
Cyber Security Summit 2016 - video collection

Sex inspelade presentationer från det tekniska säkerhetseventet TrueSec Cyber Security Summit 2016 i Stockholm.

TrueSecs framstående säkerhetsexperter demonstrerar dagens nya säkerhetshot för att ge dig ökad förståelse för hur cyberangreppen praktiskt går till och insyn i hur den kriminella världen och underrättelseorganisationer agerar, för att komma åt värdefull data.


Session 1 - 2016 Breach Report!

Expert: Marcus Murray

I år har bolag som Yahoo, HSBC Bank, Santander Bank, DropBox, Epic Games, 7-Eleven, GoToMyPC, Snapchat, US Postal Service, Wal-Mart och över 700 andra amerikanska företag rapporterat om dataintrång.
I Sverige blir de flesta intrång varken rapporterade, polisanmälda eller får uppmärkhet i media. Under denna session avslöjar Marcus Murray detaljerna och summerar vad som faktiskt har skett under 2016!!


Session 2 - The Diary of A RED TEAM Hacker

Expert: Fabio Viggiani & Marcus Murray

En häpnadsväckande live demonstration.
Proffs-hackaren Fabio Viggiani och erfarna cyberexperten Marcus Murray kommer att visa på hur man via Internet, bröt sig in i en internationell verksamhet för att få åtkomst till miljardbelopp - utan att upptäckas!
En ögonöppnare för alla som jobbar med avancerad IT!


Session 3 - Ransomware, Clientside and Crypto Based Attacks

Expert: Fabio Viggiani

En djupdykning i Clientside-baserade attacker med allt ifrån att kryptera enskilda användares datorer till att lamslå hela organisationers IT-miljö.
Under dessa 60 minuter kommer du att få insikt i hur skadlig kod kan anpassas för att installeras och köras utan att upptäckas av antivirus. Vi visar hur man bäddar in skadlig kod i enkla Word-dokument, till hur man programmerar en Micro-controller att agera som UBS-sticka, tangentbord och mycket annat.
Alla demos baseras på samlad erfarenhet från verkliga case.


Session 4 - Riktade angrepp - Under radarn med PowerShell & andra inbyggda verktyg

Expert: Kenneth Ljungqvist & Hasain "the Wolf" Alshakarti

Få inblick i hur hackers utnyttjar befintlig infrastruktur för att genomföra riktade angrepp mot IT-miljöer, men vi ger dig även redskap för hur du kan upptäcka och stoppa dem i tid.
Professionella pentestaren Kenneth Ljungqvist förklarar hur hackers använder systemadministratörens egna verktygslåda för att undvika antivirus, eskalera och skapa permanent åtkomst inom nätverket.
Sessionen tar upp offensiva möjligheter med verktyg framtagna för att managera en IT-miljö, med fokus på PowerShell och Windows Management Instrumentation (WMI)


Session 5 - Cloud Insecurities

Expert: Hasain "the Wolf" Alshakarti

Allt om risker och möjligheter med att lägga dina system och data i molnet!
Säkerhetsexperten Hasain Alshakarti demonstrerar verkliga hot mot brister i autenticering, svagheter i molnmiljön som tillåter avlyssning och stöld av data, eller obehörigt övertagande av system.
En spännande session för dig som nyttjar eller planerar att nyttja molnbaserade IT-lösningar.


Session 6 - Deadliest catch - Phishing and other email scams

Experter: Emil Kvarnhammar & Jimmy Ramsmark

Nätattackerna via epost blir allt mer sofistikerade och fler människor faller för dem. Det vi läser i media är endast toppen av isberget. Angriparna lär sig av sina misstag och justerar sina attacker, vilket gör att sannolikheten för lyckade attacker mot företag ökar kontinuerligt. Många anser sig smarta nog för att kunna se skillnaden på ett falskt och ett äkta mail.
Men angripare är slipade även vad gäller timing. Tänk dig själv att du lägger en order hos Amazon och en stund senare får ett mail med en länk för att logga in och verifiera din order? Klickar du?


Har du sett alla videos? Gräv ännu djupare inom säkerhetsområdet

En del människor måste få testa och öva hands-on för att lära sig på riktigt. Kolla in experternas praktiska IT-säkerhetslabbar som de håller på LabCenter.


Tags: Security | Hasain Alshakarti | Marcus Murray | Cyberattacks | Hacking | Cyber Security Summit | Event | Fabio Viggiani | Kenneth Ljungqvist | Emil Kvarnhammar | Cyber Security | TrueSec | Ransomware | PowerShell | Cloud

Jhe9wwgdqq2dowr1kudr cyber secutity summit 2016

Speakers at Cyber Security Summit 2016

All programs